0 szavazat
(801e pont) által a(z) Egyéb gyakori kérdések kategóriában

Én néha azon gondolkodom miért is kelet ferhez mennem?Gyermek nélküle is lenne?de utána eszembe jut kivel tudnék ijen jókat vitatkozni ?

5 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
Normalis esetben szerintem ilyen nem forsul meg az ember fejeben ha minden rendben van a kapcsolattal.
0 szavazat
(801e pont) által
Én soha nem szoktam ilyenen gondolkozni h milet volna ha.... Szerintem nem kell ezen agyalni fölösleges. Evvel csak azt érjük el max h megcáfoljuk saját magunkat s aztán nem iy fogjuk tudni h mit is akarunk igazából.
0 szavazat
(801e pont) által
Én már igen sokszor gondolkoztam ezen sajnos, miota elhagytam azóta meg főleg.Hát sajnos nem jól mentem férjhez, ha évekkel ezelőtti szerelmemhez mentem volna férjhez azon gondolkoztam én, de nem jutottam még ezzel kapcsolatban.Sok 8 évet töltöttem a mostani férjemmel, lehet vissza megyek hozzá.Mai napig könyörög, csak most még nem tudok neki megbocsátani annyira mélyen megbántott, mint ha megölt volna bennem valamit. De majd a idő eldönti.
0 szavazat
(801e pont) által
Nem gondolkodtam még ezen és szerintem nem is érdemes azon hogy mi lett volna ha Mert az ember mindig a jelebe gondolkodjon meg a jövőn szerintem .
0 szavazat
(801e pont) által
Nem szoktam ilyeneken gondolkodni. Ha azt tenném ott már baj lenne.

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...