0 szavazat
(801e pont) által a(z) Iskolák kategóriában

Többféle oka is lehet:

1. Lehet hogy otthon bántják a szülei és ráerőszakolják az iskolát

2. Lehet hogy azt hiszik megtalálták életük szerelmét és majd őt eltartja

3. Lehet a párja nem engedi őt, hogy iskolába járjon

4. Lehet az is, hogy az iskolába bántják..

3 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
Azért mert a szülőnek nincs elég ideje a munka miatt a gyerekkel foglalkozni, vagyis nagyon szabadjára vannak engedve a gyerekek..
0 szavazat
(801e pont) által
Elegge sok oka lehet ennek a dolognak. "Baratok", csalad,neveles,media. Mai vilagban nemigazan lehet tul sok jo dolgot latni sajnos :( a pelda a mai gyerekek elott nemigazan letezik
0 szavazat
(801e pont) által
Hát ezek is lehetnek a háttérben sajnos tinédzsereknél, hogy fiatalon ott hagyja a iskolát.Lehet anyagi háttere is. Vagy a barátnő aki szintén nem fejezte be a iskolát viszi, a rosszba a barátnőjét. Hát én is ismerek ilyen fiatal leányzót aki, inkább a lógást választotta a iskola helyett, nem is fejezte be a iskolát. Nem a szülei hibájából fordult ez meg náluk. Hanem volt zűrős barátnője aki már intézetett is megjárta, minden.13 évesen ez a leányzó ismerősöm már cigizett, de szülei ebben nagyon hibásak voltak, mert hagyták neki. Manapság a mai fiatalok, telefon, szerelem, meg haverok, buli, cigi, pia ez a élet, az iskolát meg le izélik magasról.Későbbiekben fogják már mikor ott lesz az a kérdés, mikor nem a szüleivel él már, hanem maga kell helyt állnia az életben. Még némelyiknek a 8 osztálya sincs meg.

Kapcsolódó gyakori kérdések

0 szavazat
7 válasz
0 szavazat
4 válasz
0 szavazat
4 válasz
0 szavazat
2 válasz
gyakori-kerdesek (801e pont) által kérdezett a(z) Iskolák kategóriában

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...