0 szavazat
(801e pont) által a(z) Egyéb gyakori kérdések kategóriában

Üdv.Segitséget szeretnék kérni.2 éve szétmentünk a volt párommal mert neki "akadt"más mig keményen dolgoztam napi 14 16 órát hogy ne legyen hiány semmiben,de nem ez a lényeg.Megbeszéltük peren kívűl,hogy havi 20 ezer forintot utalok neki gyerektartás címen ,amit igazolva mindig elutalok neki..csakhogy a mostani paliával folyton veszekednek és olyankor se viberen se telefonon nem lehet elérni...csak 2 vagy 3 nap mulva nehogy szégyenkezzen hogy nincsennek meg...most az van hogy nem engedi a gyereket hozzám mert az anyjának a telefonját elvette és megnézte hogy mit beszélünk rolla meg a gyerekről...és most ő "megmutatja " hogy milyen kemény ember velem szemben...de én nem akarok ugy fizetni hogy nem láthatom a fiamat.Tudtok e valami olyan megoldást hogy ne vagy csak végső esetben vonjam be a bíróságot.

2 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
Sajnos elkerülhetetlen, hogy bíróságra vidd a dolgot, hogyha továbbra sem tartja be a megállapodásotokat. Tapasztalatból mondom, hogy magyarországon a bíróságok elég lassan hoznak döntést, ezért minél hamarabb lépned kellene.
0 szavazat
(801e pont) által
Szia. Sajnos mindenképp perre kell vinni a dolgot. Peren kívül soha nem szabad egyezkedni.... pont az ilyen miatt.. És egyéb visszaélés miatt... Remélem azért sikerül megoldani a dolgot :( Ahogy az elöttem író is mondta, lépned kell mihamarabb...

Kapcsolódó gyakori kérdések

0 szavazat
1 válasz
0 szavazat
5 válasz
0 szavazat
6 válasz
0 szavazat
4 válasz

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...