0 szavazat
(801e pont) által a(z) Bölcsődék kategóriában
Hogy viselte a beszoktatást? Az én kislányom egy éves lesz nemsokára és sajnos úgy néz ki vissza kell mennem dolgozni, mert lassan anyagi csőd fenyeget minket. Félek azonban, hogy ez nagyon megfogja őt viselni, mert rendkívül anyás típus. Ráadásul még szopizik is elég sokszor nap közben. Teljesen tanácstalan vagyok.

3 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
2,5évesen a lánykámat de nagyon nehezen ment a beszoktatása! Komolyan, pedig ő már nem nyilván nem cicizett, evett rendesen meg minden. A dajkája azt mondta, ne aggódjak, ez csak azért van, mert két év felett sokkal nehezebben szoknak be a gyerekek, de jobb lesz így, mert az ovi már legalább nem lesz nagy újdonság a számára.
0 szavazat
(801e pont) által
Fél évesen voltam kénytelen beadni a fiamat. Az apja egyik napról a másikra lelépett és anyagi segítség nélkül maradtam. Ő is anyatejes volt még bőven, de megoldottuk a dolgot. Reggel mielőtt beadtam volna a bölcsibe még cicizett, aztán kettő körül haza tudtam hozni és akkor megint kapott. Fejtem volna le neki tejet, de azt nem akarta megengedni a bölcsi vezető. Gondolom macera lett volna nekik melegítgetni és van egy olyan szabályozás is, hogy a bölcsiben csak az ott készült ételt fogyaszthatják a gyerekek. Megértettem, mert nem tehettem más. Ő csodásan beszokott, de lehet csak azért, mert még ilyen pindurka volt. Szeptembertől iskolába megy. Azóta már újra férjhez mentem és rendeződött az életünk is.
0 szavazat
(801e pont) által

Kicsi lányomat 15 hónaposan adtam be a bölcsibe. mit ne mondjak...az első időszakot nagyon nehezen viselte és azt hiszem én is lelkileg. minden reggel jött az ordítás, a hiszti és a dadusok sem voltak képesek megnyugtatni őt. már-már azt terveztem, hagyom a fenébe a munkát és inkább visszajövök hozzá, de ezt nem nagyon tehettem volna meg. lassacskán aztán beszokott. most már tini nagylány. :) :) :)

Kapcsolódó gyakori kérdések

0 szavazat
5 válasz
gyakori-kerdesek (801e pont) által kérdezett a(z) Bölcsődék kategóriában
0 szavazat
5 válasz
0 szavazat
6 válasz
0 szavazat
5 válasz

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...