0 szavazat
(801e pont) által a(z) Egyéb gyakori kérdések kategóriában
Ha most pl. veszek egy zcash-t és azt majd ha felmegy az ára eladom.

6 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
Illetve arra mennyi az esélye hogy 'bedőljön' a rendszer?
0 szavazat
(801e pont) által
Én régebben vettem bitcoint, igaz nem sokat.  Most már nagyon felment az ára és szerintem sokkal nagyobb kockázatot jelent belefektetni. Szerintem elég nagy az esély a bedőlésre, vagy legalábbis arra, hogy sokkal kevesebbet érjen, mint vásárláskor.
0 szavazat
(801e pont) által
Szerintem a bitcoin lufi már kipukkant. A kínaiak pénzmenekítése a kommunista rezsim elől a legfőbb oka, hogy így felment az ára. Kisebb kriptovalutákat pedig nem sok helyen fogadnak el fizetőeszközként.
0 szavazat
(801e pont) által
Ha 2009-ben szólt volna valaki hogy bányásszunk bitcoint.... Akkor lehet kiröhögtem volna de most úszkálnék a deákokban :D Igen, BTC-be nem feltétlenül kanem inkább pl. A Zcash vagy Az Etheriumba
0 szavazat
(801e pont) által
Igen magas a kockázat, úgyhogy nem.
0 szavazat
(801e pont) által
A leg jobb ha te magad bányászol. Ez a program mindig a legaktuálisab valutát bányásza viszont BTC be fizet minden esetben. Egy kattintásos gépkímélő bányász program, mindenféle programozói tudás nélkül régebbi PCkkel, processzorrokkal is és az új / modern / erős / gyors gépekben lévő (pl. gamer PC-hez is járó) grafikus AMD / NVIDIA videókártyával is már 5x hatékonyabb mint korábban a 2018 tavaszi fejlesztéseknek hála! Tehát ha azon filózol, hogy hogyan lehet a legtöbb pénzt keresni kriptovaluta bányászással ingyen, egyszerűen akkor ez a válasz, mert eme krypto bányászprogrammal így már a profit is 5x több! A legjobb ingyenes kriptovaluta bányász programok listája Már régóta kapom eme ingyenes kriptovaluta bányász program hírleveleit és most úgy néz ki sikerült hatalmas áttörést elérni a leghatékonyabb bányászási gyorsaság eléréséhez, mert végre sikerült kihegyezni és összehangolni a hagyományos (PC) számítógépes erőforrások kihasználását, hogy ne csak 1-2 féle spéci processzorral hanem szinte minden típusú géppel és grafikus kártyával is hatékony legyen a kriptovaluta bányászás otthon, bárkinek egyszerűen, szó szerint kb. 1 kattintással! Eme Windows program telepítős komoly bányász program immáron a CryptoNight bányász algoritmust használja, amivel így már nem csupán az ASIC bitcoin minerekkel, hanem a sima, hagyományos, hétköznapi számítógéppel is hatékony a kriptovaluta bányászás még akkor is ha nem rendelkezik jó videókártyával (de ekkor persze azért már nem tudsz olyan nagy a profitot bányászni, mint pár modern grafikus kártyával!). https://computta.com/?ref=148952

Kapcsolódó gyakori kérdések

0 szavazat
1 válasz
0 szavazat
5 válasz
0 szavazat
7 válasz
gyakori-kerdesek (801e pont) által kérdezett a(z) Fényképezőgépek, kamerák kategóriában
0 szavazat
6 válasz
gyakori-kerdesek (801e pont) által kérdezett a(z) 90 napos diéta kategóriában

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...