0 szavazat
(801e pont) által a(z) Egyéb gyakori kérdések kategóriában

Legfőképpen azok véleménye érdekelne akik NEM használták még.

8 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
Szerintem az iPhone azoknak való akik csak sms, telefonálás, messenger, és társaira használja a telefonját de pl IOS -En még (pl)DOSbox sincs. Aki csak átlagos felhasználásra vesz telefont annak remek. Komolyabb alkalmazásokat még nem fejlesztettem viszont ezeknél nem vettem észre hogy egyszerűbb sőt... Köszönöm a válaszokat
0 szavazat
(801e pont) által
Szerintem egy túlárazott presztízs telefon. Nekem az android OP rendszer is szimpatikusabb és praktikusabb az IOS-nál.
0 szavazat
(801e pont) által
Nekem Androidos telefonom van, a párom iPhone párti.  Úgy vettem észtre, hogy az iPhone nagyon jó készülékeket gyárt, de az erőssége mégis inkább szoftveres téren jön elő. Állítólag az alkalmazás fejlesztők is jobban szeretik, mert sokkal könnyebb egy üzembiztos alkalmazást elkészíteni rá, mint Androidra.  Mindemellett az iPhone szerintem nem éri meg a pénzét, nagyon túl van árazva.   Rossz tapasztalatok pedig vannak mind a 2 oldalon.  Valakinek az androidos készüléke butáskodik, másnak meg az iPhone.  Ezek miatt az egyedi meghibásodások miatt meg kár bármelyik gyártót lehúzni. Én mindenesetre maradok az Androidnál, mert nagyon bevált, és nincs szükségem presztízs telefonta. :)
0 szavazat
(801e pont) által
Szerintem az iPhone amenyibe kerül nem éri meg csak egy dísztelefon, habár a védelme elsőfokú de biztos nem vénnek.
0 szavazat
(801e pont) által
Számomra kicsit sok pénz ez egy telefonra, mivel nem is használom olyan sokat az okostelefonom. Ha a heti keresetednél többe kerül, akkor sztem drága neked az a telefon.
0 szavazat
(801e pont) által
Nekem egy új  Iphone-nal ugyanaz a bajom mint mondjuk autóban a BMW-nél. Valóban kiváló minőség és az egyik legjobb márka a piacon. Iphone esetében talán a legjobb is. De annyival nem tud többet egy középkategóriásnál, mint amennyivel többe kerül.  Legalábbis egy átlag felhasználót nézve.
0 szavazat
(801e pont) által
Nekem androidos a telefonom. Nem volt iphone-m, de őszintén megmondva nem is kéne soha.. Számomra egy drága szépnek mondható dolog. Ami tulajdonképp nem sokat ér. Rengeteg korlát van benne. Nem gondolom, hogy okosabb lenne mint egy Samsung vagy Lg.
0 szavazat
(801e pont) által
Sose volt iPhoneon és nem is lesz aránytalanul drága és semmivel se jobb sőt androidot legalább ki lehet használni usb-t kezelhetsz vele stb

Kapcsolódó gyakori kérdések

0 szavazat
1 válasz
0 szavazat
1 válasz
0 szavazat
1 válasz
Edu (39,0e pont) által kérdezett a(z) Egyéb gyakori kérdések kategóriában

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...