0 szavazat
(801e pont) által a(z) Egyéb gyakori kérdések kategóriában

Szerintem nagyon.

Gimis a legfiatalabb fiam. Egy heten 3x 8 oraja van.

Mire haza er majd nem este 6 ora.

Akkor meg tanuljon masnapra.

Aztan van h egy nap 3 felmerot is irnak.

En nem csodaljozom h faradtak.

6 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
Eléggé. De nagyobb baj, hogy olyannal vannak túlterhelve, aminek nem veszik sok hasznát.
0 szavazat
(801e pont) által
Nagyon túl vannak terhelve az iskolába a gyerekek.Mire haza érnek  már teljesen fáradtak.
0 szavazat
(801e pont) által
Nagyon meg vannak terhelve tanulásba igy van. Hát igen sokat olyan tanitanak tantárgyat aminek a fiatalság manapság nem veszi nagyon hasznát én is, így gondolom.
0 szavazat
(801e pont) által
Pontosan! Gimiben olyanokat tanulnak aminek hasznat nem veszik.
0 szavazat
(801e pont) által
Az én fiam 4 edikes sokat tanul 6-7oraja van egy nap általában ?és meg ott a házi egyszerűen nem marad ideje gyereknek lenni?épp ezért csak a fontos tantárgyakat tartom szem előtt a tanulásban és a többit meg megtanulja, az iskolában ha érdekli ? majd eldől mi lesz belőle ?de egyszerűen kell hogy legyen ideje a családra a testvereire és nem vég kimerültségig tanulni a sok felesleg dolgot.
0 szavazat
(801e pont) által
Oktatási rendszerünk egyenlő a nullával. Én szakközépiskolás vagyok és van két tantárgyam ahol szó szerint ugyanazt tanultuk és az egyik tanárnál megirtam hibátlanra a másiknál pedig örülünk hogy megkapjuk az egyest mert még 50% alatt dupla egyest ad és élvezi mindezt. És mégis azt mondják áá nem a tanár hibálya (tisztelet a kivételnek) .Egy nap 8-9 órám van de azért még mennyek + órákra hogy szeretek néhány pontot jobb esetben végzek 2:30 kor kajálok, ott van 3 óra van 30 perc szabadidőm 3:30 szilencium 6 óráig és utána még tanuljak hogy vigyem valamire hát köszönöm! Ez a van egy nap 9 órám minden tanár azt mondja naponta kell egy óra tanulás az ő órályára ja számoljunk csak akkor mégcsak nem is alszok! Ott van az anyag sokasága vegyük csak példának a történelmet MINDEN ORSZÁG TÖRTÉNELMÉT VESSZÜK miközben külföldön csak a saját országának a történelmét veszi! Bocs hogy hosszú véleményt írtam ?
...