A GYIK arra hivatott, hogy megtalálja neked a válaszokat. Az oldalon a regisztrált felhasználók kérdéseket tehetnek fel és mások kérdéseire válaszolhatnak. De mivel is nyújt majd többet oldalunk, mint más hasonló oldalak?

 

Mit nyújt neked a GYIK.hu?

nyerj-pontokat-valaszaiddalNyerj pontokat, melyeket értékes dolgokra, vagy készpénzre válthatsz!

Felhasználóink válaszaikkal pontokat gyűjthetnek, melyek a különböző szintek eléréséhez szükségesek. Amennyiben valaki összegyűjti az adott mennyiségű pontot, az különböző funkciókra, készpénzre, vagy Prémium Up csomagokra válthatja, őket, melyekkel akár óránként előrehelyezheti kérdéseiket a még gyorsabb megválaszolásért.


talalj-valaszt-a-kerdesedreTaláld meg a legjobb választ a kérdésedre!

A válaszadók pontrendszerrel való motiválás biztosítja, hogy a lehető legrelevánsabb, leghasznosabb válaszok érkezzenek az általad feltett kérdésekre.
Értelmetlen kérdések és válaszok lepontozása 5 pont levonással jár. Új kérdés vagy válasz kiírását 10 pont jóváírásával jutalmazzuk. Hogyha egy választ tuti, vagyis legjobb válasszá jelölnek, akkor a válaszoló 30 ponttal, vagyis 30 forinttal lesz gazdagabb.


vege-a-haszontalan-valaszoknakVége a haszontalan válaszoknak!

Soha többé nem fogsz haszontalan válaszokat kapni a feltett kérdésedre. Ha valamelyik válasz úgy érzed nem odaillő, vagy provokatív, lehetőséged van az adott választ leszavazni, vagy moderálni. Így majd ha mások később megtekintik kérdésed, a lehető legrelevánsabb, leghasznosabb válaszok között böngészhetnek. Az értéktelen válaszok leszavazása esetén a válaszoló 5 pontot veszít.


atlathatosagÁtláthatóság

A kérdések közt böngészve azonnal láthatod, mely kérdésekre érkezett legjobb válasz, mert a tuti válaszok jól látható zöld színükkel kitűnnek a többi közül.  Felül, a Válasz nélkül menüpontra kattintva  máris listázásra kerülnek a még megválaszolatlan kérdések, így egyszerűen nekiláthatsz azok megválaszolásának, és ezzel az értékes GYIK.hu pontjaid gyűjtésének, melyeket később készpénzre, vagy GYIK-UP csomagokra válthatsz.


kerdezz-mobilonSzemléltesd kérdéseidet Youtube videó hozzáadásával

Lehetőséged van kérdéseidhez Youtube videó linket hozzáadni,  hogy ezzel is még jobban szemléltethesd kérdésedet.  A link beillesztése után az oldal frissítését követően azonnal megjelenik a megosztott Youtube videó.


talald-meg-a-valaszt-villamgyorsanTaláld meg a választ villámgyorsan!

Lehetőséged van pontjaidat Prémium Up csomagokra váltani, melyekkel az ingyenes, 48 óránkénti előrehelyezéssel szemben akár óránként előrehelyezheted kérdéseidet.