GeoGyik mobil alkalmazás

Elindítottuk GeoGyik mobil alkalmazásunkat, melynek segítségével gyakran ismételt kérdéseket lehet feltenni Google térképen való helymeghatározással. Az alkalmazás elérhető iOS és Android rendszereken. Fontos tudni, hogy a megfelelő működéshez szükség van minimális internetre és a telefon helymeghatározó szolgáltatásának (GPS) bekapcsolására.  Androidon az első indításakor lényeges, hogy GPS jelet találjunk, mert a kérdések csak ebben az esetben jelennek meg a térképen. ANDROID APPiOS APP

Admin A kérdés kiírásának ideje: 2017-12-06    Mobiltelefonok.
Hozzászólás írása
7 Válasz

Hamarosan iOS rendszeren is elérhetővé válik a GeoGyik alkalmazás.  Addig is várjuk az észrevételeket, és a javaslatokat az esetleges módosításokkal kapcsolatban. 

Admin A válasz kiírásának ideje: 2017-12-06.
Hozzászólás írása

Végre elérhető az alkalmazás iOS rendszeren is. Hogyha tehetitek, próbáljátok ki, és írjátok le a véleményeteket, illetve azt, hogy mit változtatnátok rajta.

GeoGyik APP link

Admin A válasz kiírásának ideje: 4 nappal ezelőtt.
Hozzászólás írása

Szívesen kipróbálnám de nekem ios 7.1.2-m van ehhez meg 8 kellene.

Nem tudod lentebb vinni?

Okos A válasz kiírásának ideje: 4 nappal ezelőtt.
Hozzászólás írása

Sajnos ez igaz. 🙁  Megy iPhone 4-en, de csak szoftver frissítés után…  Sajnos nem lehet lejjebb vinni, mert olyan funkciók vannak benne, ami nem megy a régebbi rendszeren.

Admin A válasz kiírásának ideje: 4 nappal ezelőtt.
Hozzászólás írása

Nem tudsz benne segíteni hogy lehetne frissíteni?

Azt írja hogy a szoftverfrissítés menüpontban hogy: “IOS 7.1.2 Az ön szoftvere napra kész.”

Próbáltam YouTube tutorialok alapján de nincs hozzá USB adatkábelem :/

Okos A válasz kiírásának ideje: 3 nappal ezelőtt.
Hozzászólás írása

Adatkábelt mindenképp be kellene szerezni. Sajnos nem olcsó, mert elkérnek érte 4.000 Ft-ot is, pedig csak egy sima usb kábel. Hogyha az van, akkor iTunes segítségével mehet is a móka.  Elvileg persze lehet frissíteni kábel nélkül is, de csak akkor, ha kiírja, hogy frissítések állnak rendelkezésre.  Esetleg próbálkozhatsz még a telefon gyári állapotba állításával, hátha utána megadja a frissítés lehetőségét idővel. 

Admin A válasz kiírásának ideje: 3 nappal ezelőtt.
Hozzászólás írása

Kipróbáltam, és nekem tetszik.  Olyan lehetőséget kerestem benne, amivel beállíthatom, hogyha egy bizonyos távolságon belül érkezik kérdés, értesítést kapjak. Van ilyen benne, vagy tervezitek?

Törekvő A válasz kiírásának ideje: 3 nappal ezelőtt.

Egyenlőre ez a funkció nem érhető el, de megnézzük a lehetőségét, annak, hogy lehet beilleszteni az alkalmazásba.  Jelenleg a kérdés lista az aktuális pozíciónktól távolodó sorrendben listázza a tartalmat, így könnyedén látni a mi környékünket érintő kérdéseket.

3 nappal ezelőtt.
Hozzászólás írása

Válaszod

Válaszod kiírásával automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket