GeoGyik mobil alkalmazás

Elindítottuk GeoGyik mobil alkalmazásunkat, melynek segítségével gyakran ismételt kérdéseket lehet feltenni Google térképen való helymeghatározással. Az alkalmazás elérhető iOS és Android rendszereken. Fontos tudni, hogy a megfelelő működéshez szükség van minimális internetre és a telefon helymeghatározó szolgáltatásának (GPS) bekapcsolására.  Androidon az első indításakor lényeges, hogy GPS jelet találjunk, mert a kérdések csak ebben az esetben jelennek meg a térképen. ANDROID APPiOS APP

Admin Közzé téve: 2017-12-06    Mobiltelefonok.
8 Válasz

  Hamarosan iOS rendszeren is elérhetővé válik a GeoGyik alkalmazás.  Addig is várjuk az észrevételeket, és a javaslatokat az esetleges módosításokkal kapcsolatban. 

  Admin Megválaszolva: 2017-12-06.

   Végre elérhető az alkalmazás iOS rendszeren is. Hogyha tehetitek, próbáljátok ki, és írjátok le a véleményeteket, illetve azt, hogy mit változtatnátok rajta.

   GeoGyik iOS APP link

   Admin Megválaszolva: 2018-01-12.

    Szívesen kipróbálnám de nekem ios 7.1.2-m van ehhez meg 8 kellene.

    Nem tudod lentebb vinni?

    Zseni Megválaszolva: 2018-01-13.

     Sajnos ez igaz. 🙁  Megy iPhone 4-en, de csak szoftver frissítés után…  Sajnos nem lehet lejjebb vinni, mert olyan funkciók vannak benne, ami nem megy a régebbi rendszeren.

     Admin Megválaszolva: 2018-01-13.

      Nem tudsz benne segíteni hogy lehetne frissíteni?

      Azt írja hogy a szoftverfrissítés menüpontban hogy: “IOS 7.1.2 Az ön szoftvere napra kész.”

      Próbáltam YouTube tutorialok alapján de nincs hozzá USB adatkábelem :/

      Zseni Megválaszolva: 2018-01-13.

       Adatkábelt mindenképp be kellene szerezni. Sajnos nem olcsó, mert elkérnek érte 4.000 Ft-ot is, pedig csak egy sima usb kábel. Hogyha az van, akkor iTunes segítségével mehet is a móka.  Elvileg persze lehet frissíteni kábel nélkül is, de csak akkor, ha kiírja, hogy frissítések állnak rendelkezésre.  Esetleg próbálkozhatsz még a telefon gyári állapotba állításával, hátha utána megadja a frissítés lehetőségét idővel. 

       Admin Megválaszolva: 2018-01-14.

        Kipróbáltam, és nekem tetszik.  Olyan lehetőséget kerestem benne, amivel beállíthatom, hogyha egy bizonyos távolságon belül érkezik kérdés, értesítést kapjak. Van ilyen benne, vagy tervezitek?

        Törekvő Megválaszolva: 2018-01-14.

        Egyenlőre ez a funkció nem érhető el, de megnézzük a lehetőségét, annak, hogy lehet beilleszteni az alkalmazásba.  Jelenleg a kérdés lista az aktuális pozíciónktól távolodó sorrendben listázza a tartalmat, így könnyedén látni a mi környékünket érintő kérdéseket.

        2018-01-14.
        Hozzászólás írása

         Kisfanni  javaslata alapján új funkció bővítettük az alkalmazást.   Mostantól lehetőség van értesítési körzet kijelölésére a térképen, és hogyha a kijelölt pont 30 kilométeres körzetébe érkezik új kérdés, arról értesítést kap a felhasználó.

         Admin Megválaszolva: 2018-01-21.
         Válaszod kiírásával elfogadod az adatvédelmi politikánkat és szolgáltatásunk feltételeit.