Hogyha”szakértője” vagy egy témának, és úgy érzed, képes lennél egy speciális GYIK.hu portál üzemeltetésére, igényelj egy, az általad preferált témára kihelyezett portált. Az oldal üzemeltetése nem igényel programozói szaktudást, és minden technikai kérdéseben segítünk. A te munkád szinte csak a tartalomfejlesztés és az adminisztrálás. Hogyha te például az oktatás területén mozogsz otthonosan, minden bizonnyal könnyebben elboldogulnál egy “oktatas.GYIK.hu” portál tartalom menedzselésével, és felfuttatásával.

Amennyiben a céged által forgalmazott termékkel, vagy egy szolgáltatással kapcsolatban szeretnél információs szolgáltatást indítani, remek választás egy tematikus GYIK.hu portál indítása. Minden új oldaltulajdonosnak saját email címet, teljes admin jogot, és igény esetén FTP hozzáférést biztosítunk.

Tematikus GYIK.hu portál üzemetetési költsége mindössze 12.000 Ft/év, illetve egy banner hely biztosítása részünkre, az oldalad reklámfelületeiből. Amennyiben ki szeretnéd váltani banner helyünket az oldaladon, 10.000 Ft éves díjért ezt is megteheted. Az általunk kihelyezett banner hely csak a mobil sablont érinti, és a kérdések oldalán, a válaszok alatt található. A feltüntetett összegeket lehetőséged van a GYIK.hu portálon elért pontjaid felhasználásával is kiegyenlíteni. 


Egyéb tudnivalók:

 

  1. Egy ember csak 1 portált üzemeltethet.
  2. Egy témában csak egy portál üzemetetését hagyjuk jóvá. (Más nem indíthat konkurens GYIK.hu oldalt a te témakörödben.)
  3. A portál kategóriáit te határozod meg, amit bármikor módosíthatsz.
  4. Amennyiben az oldalad témája megengedi, lehetőséged van Google Adsense reklámok futtatására, az Adsense szabályzat teljes betartása mellett.
  5. Az igényelt oldal csak a tiéd lesz, senki nem veheti el tőled, amit szerződéssel is alátámasztunk, de amennyiben már nincs rá szükséged, átruházhatod másra.

 

Kérdéseidet a témával kapcsolatban, ITT felteheted.

Tematikus GYIK.hu oldal igényléséhez kattints IDE!

A GYIK.hu portálon regisztrált felhasználónév.

A GYIK.hu portálon regisztrált e-mail cím.

Tematikus gyik.hu oldal költsége 12.000 Ft. vagy pont évente.

Itt eldöntheted, hogy kihelyezhetjük e banner reklámunkat az oldaladra.

CAPTCHA
Kérjük várjon...