Kevesen tudják, de az online reklámfelületek értékesítésével jelentős passzív jövedelemre lehet szert tenni.  Eleinte ugyan nem beszélhetünk passzív jövedelemről, mert az oldalunkat olyan tartalommal kell feltöltenünk, ami sok látogatót vonz, hiszen egy gyenge látogatottságú oldal reklámfelületei mit sem érnek.
 Ez nem kis munka kezdetben, de egy gyakori kérdésekkel foglalkozó oldalnál olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a tartalom generálás csak kezdetben terheli az oldal üzemeltetőinek a vállát, később már maguk a látogatók végzik el ezt a feladott helyettük.  Nem állítjuk, hogy könnyű egy ilyen portál felfuttatása, de ha egy olyan témát választasz amit szeretsz, még szórakoztató is lehet.
 Hogyha megvan a megfelelő tartalom, a Google keresőből a látogatók is hamar az oldalunkra találnak, ahogyan ezt a GYIK.hu portállal is teszik, havonta több tízezren. Hihetetlen? Írd csak be a Google keresőbe a leni, nagyon gyakori keresőkifejezéseket, az eredmények önmagukért beszélnek!
farsang 2018
higgye
duna menti fovarosok
kelljen helyesírása
gombával álmodni
És még sorolhatnánk száz számra…
 Hogyha”szakértője” vagy egy témának, és úgy érzed, képes lennél egy speciális GYIK.hu portál üzemeltetésére, igényelj egy, az általad kedvelt témára kihelyezett portált. Az oldal üzemeltetése nem igényel programozói szaktudást, és minden technikai kérdéseben segítünk. A te munkád szinte csak a tartalomfejlesztés és az adminisztrálás. Hogyha te például az oktatás területén mozogsz otthonosan, minden bizonnyal könnyen elboldogulnál egy “Oktatas.GYIK.hu” portál tartalomfejlesztésével, és felfuttatásával.
Íme egy pár témaspecifikus GYIK.hu oldal, melyek akár a tiéd is lehetnének:

WordPress.Gyik.hu
Fuvarozas.Gyik.hu
Hardver.Gyik.hu
Baba.Gyik.hu

Ezek természetesen csak példák, és bármilyen más témában elkészítjük oldaladat, a megrendeléstől számított 1 napon belül. Minden új oldaltulajdonosnak saját email címet, teljes admin jogot, és igény esetén FTP hozzáférést biztosítunk.
 Tematikus GYIK.hu portál üzemetetési költsége mindössze 12.000 Ft évente, és a feltüntetett összegeket lehetőséged van a GYIK.hu portálon elért pontjaid felhasználásával is kiegyenlíteni. Miért kell évente 12.000 Ft-ot fizetni egy tematikus GYIK.hu portál üzemetetőjének?  Ezeket az oldalakat dedikált szerveren futtatjuk, hogy a GYIK.hu portálok biztosan megfelelő sebességgel üzemelhessenek, ami fontos szempont a felhasználók, és a Google kereső számára is. Minél több oldal kerül használatba, a szerverköltségek is annál magasabbak. Úgy gondoljuk, ennyi befektetést mindenkinek meg ér, hogy korrekt szolgáltatást nyújthasson az új online vállalkozásával.

Egyéb tudnivalók:
Egy ember csak 1 portált üzemeltethet.
Egy témában csak egy portál üzemetetését hagyjuk jóvá. (Más nem indíthat konkurens GYIK.hu oldalt a te témakörödben.)
A portál kategóriáit te határozod meg, amit bármikor módosíthatsz.
Amennyiben az oldalad témája megengedi, lehetőséged van Google Adsense reklámok futtatására, az Adsense szabályzat teljes betartása mellett.
Az igényelt oldal csak a tiéd lesz, senki nem veheti el tőled, amit szerződéssel is alátámasztunk, de amennyiben már nincs rá szükséged, átruházhatod másra.

Kérdéseidet a témával kapcsolatban, ITT  vagy a lenti telefonszámon is felteheted.

Tel.: +36 70 / 387 4628

Tematikus GYIK.hu oldal igényléséhez kattints IDE!

A GYIK.hu portálon regisztrált felhasználónév.

A GYIK.hu portálon regisztrált e-mail cím.

Tematikus gyik.hu oldal költsége 12.000 Ft. vagy pont évente.

CAPTCHA
Kérjük várjon...