0 szavazat
(34,4e pont) által a(z) Társkeresés kategóriában
Miért ez kell nekik?

2 Válasz

0 szavazat
(39,0e pont) által
Mert az nehezebben megkapható és mindig ez kell a nőknek.
0 szavazat
(870 pont) által
Na ez egy nagyon jó kérdés.
Először is , nem csak az kell nekik hanem rendes pasiknak is van nője, de valóban érdekes hogy némelyik csaj hogy mellé tud nyúlni pár választásnál.

Ennek szerintem (hogy miért a rosszfiúk kellenek nekik) három oka lehet.

Az első: Úgy vannak vele, hogy majd ők meg javítják, majd mellettük megjavul. Rendes férj rendes apa, rendes család apa lesz. Lehet hogy némelyik nő ezt esetleg szexinek is találja. Hogy ő egy rossz fiút meg "szelidít".

A második: Hogy amikor még meg ismerte (ne adj Isten, hozzá ment) akkor még nem volt rossz fiú. Időközben a csaj meg szerette már annyira hogy neki már ez is bele fér. És ebből jön a harmadik ok is.

A harmadik: Némelyik nő szeret szenvedni. Két három év örömért (boldogságért) amit a rossz fiútól kap szex formájában, képes végig szenvedni majd 30-40 évet. Mert az első két három év boldogságért amíg dúl a szerelem, és a szex miatt a rossz fiú lesz neki az Isten (a csajnak) főleg ha még a szüzességét is ő vette el akkor a csaj a fellegekbe jár és azt hiszi hogy ezt mástól nem tudná meg kapni.
Csak el tellik néhány év. A rossz fiú már esetleg rá un a csajra mert finom a krumplis tészta de ha valaki minden nap azt eszi azt is meg lehet unni.
Ugyanígy megunja idővel a rossz fiú a csajt is. Akár milyen bomba nő. Főleg ha a pasi még iszik is vagy drogozik.
Akkor előbújik belőle a kis ördög. Már nem kell a nőnek udvarolni mert már 2-3 éve gyűri meg már néha veri is. Csak esetleg már be sikerült egy gyerek is. És a nő a hátra lévő életük 30 évébe minden másnap földig van verve. Mert kutyából nem lesz szalonna. Tetszett a nőnek a rossz fiú, mert olyan vagány, meg olyan férfias, meg erős, esetleg az is tetszett neki hogy agresszív, a diszkóba mindenkit le nyom aki csak rá néz. Csak akkor még nem tudta hogy ez az erő, ez az agresszió majd később 30 éven keresztül ellene lesz felhasználva.
Az ilyen nőket nem tudom sajnálni. S bugyijukkal gongolkoznak és két-három év miatt (ami boldogságot meg kaphatnának normális szelíd jó fiúktól is) két három év miatt el dobják az életüket és végig sírnak 30 évet.
De könyörgöm! Ki mondta nekik hogy menjenek hozzá egy állathoz?
Lehet beszélni családon belüli erőszakról, meg a nők bántalmazásáról egy kapcsolatban, de amikor párt kell választani akkor igen okosak.
Akkor senki ne szóljon bele hogy kit választanak. Még a szülők se, mert ez az ő döntésük meg az ő életük meg amúgy is ők okosak.
Csak aztán ha mellé nyúlnak akkor meg már megy a sírás. Meg minden másnap a rendőrség a házuk hoz.
Véleményem szerint ilyenkor csak annak kéne panaszkodniuk aki mondta nekik hogy menjenek hozzá az állathoz. Csak az a hibás érte. De valószínűleg senkinek nem mondta senki. Sőőőt ha házasság kötés van akkor még tanúk is vannak rá hogy ön szántából ment hozzá. Ez nem játék. Sok csajba akkor fel se merül hogy mi van ha mellé nyúl.
A pillanatnyi boldogsàgért (amit egy jó fiútól is meg kapna különben) nem képes előre gondolkozni egy percet, egy másodpercet sem.

Szerintem ez a három magyarázata lehet.
Aztán elnézést ha valakit meg bántottam az érzéseibe.

Üdv: egy 39 éves szingli pasi

Kapcsolódó gyakori kérdések

0 szavazat
1 válasz
0 szavazat
1 válasz
Ciro (34,4e pont) által kérdezett a(z) Társkeresés kategóriában
0 szavazat
2 válasz
0 szavazat
1 válasz
0 szavazat
1 válasz

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...