0 szavazat
(120 pont) által a(z) Munkahelyi stressz kategóriában
által szerkesztett
Fél éve takarítok egy irodaházban ahol átlagon felül fizetnek (255 ezer nettó)plusz bónuszokat is kapok(szép kártya,aycm kártya)Viszont a kollégák  elviselhetetlenek.Munkaidőben megy az iszogatás az épület mögött.Bandázás,cigánykodás,kitúrás megy,még egymást is kibeszélik.Nyilvánosan megalázó megjegyzéseket tesznek a recepciós fiúk előtt.Tízen vagyunk abból három nő normális azokkal is csak ritkán dolgozom együtt.

Ez az iszogatás dolog kiderült de gyorsan meg is bocsátotta a vezetősèg.

A délelőttös műszakvezetővel jóban vagyok  és segíti a fejlődésem de a délutános műszakvezető  a bal lépéseimet nézi és nem szól érte ha hibázok hanem megy fel az irodába a részlegvezetőhöz köpködni.A részlegvezetővel szót lehet érteni viszont teljhatalmat adott az asszisztensének. Így mostanában őt sem látni.A kollégák meg ingerelnek,piszkálnak,szivják a türelmemet és ha kiborulok akkor meg hopp:”látjátok mondtam én hogy nem lehet vele együtt dolgozni”

Egyszer volt egy konfliktusom a kedves részlegvezető jobb kezével,az asszisztensel.Augusztusban legalább tízszer volt átvariálva a beosztás a szabadságolások miatt.Megkért hogy egy hetemet hagy cserélje ki délután helyett délelőttre. Én  beleegyeztem.

Megígérte hogy az átmódosított táblázatot átküldi nekem.Nem küldte el.

Elég kaotikus hónap volt sok feladattal zűrös napokkal így a várt hetemen persze elfelejtettem és reggel helyett délutános kezdésre mentem.A dolog pikantériája hogy senki nem hívott fel napközben hogy be kéne jönni mikor beértem és szóltak én elismertem hogy a részemről mulasztás történt azaz igen:bakiztam .Viszont amikor a táblázatra hivatkoztam  azt mondta nem köteles elküldeni a táblázatot annak ellenère hogy megígérte az egész vitánk még csak nem is kettőnk között zajlott hanem a kolléganőkkel üzengetett.Felháborodott amikor megkértem hogy csak annyi tiszteletet várok amit adok és ezt jobb volna szemtől szemben intézni erre felhívott hogy én mit képzelek magamról ne üzengessek ilyeneket mindezt ordítozva.Akkor nálam is elszakadt a cérna és én sem úgy beszéltem ahogy kellett volna.Kiderült hogy nem volt aznap az irodában de már az elején fel kellett volna akkor hívjon nem így kiborulva.A csoportvezetőnek (akit ritkán látni) persze minden máshogy lett beadva .Az fáj hogy én bocsánatot kértem tőle a kiborulásomért ő ezt a mai napig nem tette meg.úgy éreztem hogy belém törölte a lábát .Már a villamoson kifakadtam  sírva hazafelé nem tudtam hazáig visszatartani.Nem tudom hogy érdemes e alátenni ugyanis a normális kolleganők is elmondták hogy velük is úgy beszél mint a kutyákkal. Bár októbertől megy szülési szabadságra…

Voltam próbanapon egy másik helyen ahol fel is vennének .220 ezer a nettó fizetés ,szép kártya ilyesmi nincs de túlórázni lehet több pénzért .Úgy néz ki hogy a műszakvezetőm  is lelép hasonló okokból így érdemes a kígyókat a fészkükben hagyni hagy falják fel egymást…vagy mégsem? Ti leszarnátok? Mit tennétek?

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj, hogy válaszolhass erre a kérdésre.

Kapcsolódó gyakori kérdések

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...