0 szavazat
által a(z) Adózás, könyvelés kategóriában
elég érdekesnek tartom ezt.

valaki tudja hogy működik-e vagy csak kamu?

3 Válasz

+1 szavazat
(160 pont) által

Nem biztonságos. Elmesélem hogy csinálják. Én hülye, befizettem 10 ezer forintot laptop pályázati díjra. A kisbetűs részeknél kiderült hogy csak 30%-ot állnak a laptop árából. (bár állításuk szerint van aki teljes támogatást kap, de hogy ki??? ez üzleti titok...megsúgom, szerintem senki) a 30% kedvezményt csak 1 darab bizonyos oldalon, vagyis a hardcorepc.hu-n lehet levásárolni, ahol természetesen az összes terméket az átlag árnál 30%-al magasabb áron árulják. Tehát így végső soron mínuszba jössz ki. Az egész duma arra megy ki hogy ők 10 rugóval gazdagabbak legyenek. Legyetek szívesek, tanuljatok az én hibámból, olvassatok el figyelmesen mindent és mondjátok el mindenkinek akinek eszébe jutna foglalkozni az oldallal hogy összességében egy átverés.

(100 pont) által
Persze hogy kamu. Átnéztem az oldalt s bőg róla hogy svihákok. Nem 150e Ft-ról beszélnek hanem 150e Ft piaci értékű valamiről. Magyarul gondosan kerülik a 150ezer forint szót mert akkor ennyire minimum be lehetne perelni őket + jogi költségek. Én mindennek ellenére azt javaslom tegyetek feljelentést s mindenképp menjetek birósaágra mert ezek csalók. Alapból félrevezetik az embereket. Sehol sem irjék le a hozzáadott értéket, hanem kamuznak minden mondatukkal. Érdemes jogi útra terelni, sajnos előtte meg kell csinálni a tranzakciót, majd reklamálni s csak utána lehet őket fenyegetni a lehúzás miatt.
0 szavazat
(210 pont) által
Az emailcím nem is létezik, és a webhely is rég megszűnt. Jól beletrafáltam. 21 ezer ft volt ez a tandíj.
0 szavazat
(210 pont) által
Tuti, hogy kamu, az emailre próbáltam választ küldeni, kérném vissza a pénzemet, de sajnos az emailcím nem található. És érdekes módon ők azóta is tudnak nekem küldeni a pályázataikról értesítő leveleket.

Kapcsolódó gyakori kérdések

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...