0 szavazat
(120 pont) által a(z) Közművek kategóriában

1 válasz

0 szavazat
(2,9e pont) által
Igen, a Geberit WC tartály általában javítható, ha időnként folyik egy kicsit. A folyás oka általában a töltőszelepen található tömítés vagy a leeresztő szelepen található tömítés sérülése vagy elhasználódása.

Az első lépés a javítás során az lenne, hogy megszünteted a vízellátást a tartálynál, majd ellenőrizd a töltőszelep és a leeresztő szelep tömítéseit. Ha valamelyik tömítés sérült vagy elhasználódott, akkor cserélni kell. A tömítések cseréje egyszerű és olcsó.

Ha a tömítésekkel nincs gond, akkor a probléma lehet a tartályban lévő vízszint beállítása. Az alacsony vízszint vagy a túl magas vízszint is okozhat folyást a Geberit WC tartályban. A vízszint beállítása a tartályban lévő útmutatók vagy a Geberit weboldalán található videók alapján egyszerűen elvégezhető.

Ha a tömítések cseréje és a vízszint beállítása sem oldja meg a folyás problémáját, akkor érdemes lehet szakember segítségét kérni.
(120 pont) által
Köszönöm a segítséged. Ezek szerint az említett tömítések megvásárolhatók külön?

Kapcsolódó gyakori kérdések

0 szavazat
2 válasz
gyakori-kerdesek (801e pont) által kérdezett a(z) Egyéb gyakori kérdések kategóriában
0 szavazat
1 válasz
Ciro (34,4e pont) által kérdezett a(z) Közművek kategóriában
0 szavazat
1 válasz

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...