0 szavazat
(801e pont) által a(z) Egyéb gyakori kérdések kategóriában
Engem már igen nem is rég Kb. 1 hónapja 45.000Ft-al, nem kaptam vissza.

9 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
Az volt a másik hogy úgy kérte az utánvétet hogy amint kifizettem azonnal megkapja bankkártyára az összeget. DE mivel ez csak szabálysértés volt így azt sem adhatják ki a rendőrségnek.
0 szavazat
(801e pont) által
Rendben akkor leírom én is hogy hogy jártam. Videókártyát (1050 ti) -t rendeltem használtan a hardverapro.hu oldalról utánvétellel. Megérkezett átveszem a postán persze akkor még nem sejtettem semmit sem. Hazaérek kibontom egy másik csomagom az rendben volt, ahogy az eladó ígérte. (nem ugyan az az eladó) Bontom a másikat úgy be volt csomagolva hogy 5 perc volt csak oldalt kinyitni. Kibontom és látom hogy tele van papírtörlővel gondoltam akkor még hogy az eladó elhagyta a dobozát. Belenyúlok és kiveszek 1 kb 18 x 4 cm-es csempedarabot. Még egyszer belenyúlok kiveszek fél kiló fal vakolatot. Majd még egyszer. Megyek a rendőrségre de mivel ez csak szabálysértés és nem bűncselekmény mert az csak 50.000FT felett van így nem tudnak sokat tenni.    
0 szavazat
(801e pont) által
Úgy még nem, hogy befizettem előre valamit és nem hozták meg, de rengeteg egyéb dologgal már találkoztam. -Felszámolás alatt lévő cégtől rendeltem, aminek a honlapja működött, de már nem szállítottak ki, se telefonon, se emailben nem lehetett elérni őket -Meghozták a terméket, de silány minőségű volt -1-2hetes kiszállítási időt ígértek, de több, mint 6hét lett belőle
0 szavazat
(801e pont) által
Nekem egyszer adttak el egy facebook oldalt, amit illegális módszerrel futtattak föl, aztán a vásárlás után 3 nappal le is tiltotta a facebook. A módszer az volt, hogy az oldal lájkolói között mobil ház kisorsolását ígérték, persze kamuból.
0 szavazat
(801e pont) által
Nem, de már érkezett törötten egy elektronikai eszköz.
0 szavazat
(801e pont) által
Méretbeli problémák voltak csak, de kisebb összegű termékeknél, úgy hogy még a leírást is elovastam.
0 szavazat
(801e pont) által
Engem egyszer átvertek, még szerencse, hogy Ebay-en van ilyen biztosítás jellegű garanciájuk. Elmondták, hogy egy csaló volt, több probléma volt már vele másoknál stb. Elnézésemet kérik így úgy és küldik vissza az összeget. Minden tisztelet az Ebaynek! :)
0 szavazat
(801e pont) által
apróbb termékeknél estem már bele átverésbe, nagyobb dolognál viszont még nem.
0 szavazat
(801e pont) által
Engem még szerencsére nem pedig sokat vásároltam online

Kapcsolódó gyakori kérdések

0 szavazat
5 válasz
gyakori-kerdesek (801e pont) által kérdezett a(z) Egyéb gyakori kérdések kategóriában
0 szavazat
3 válasz
0 szavazat
1 válasz
0 szavazat
1 válasz
Ciro (34,4e pont) által kérdezett a(z) Élelmiszerboltok kategóriában

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...