0 szavazat
(801e pont) által a(z) Örökbefogadás, örökbeadás kategóriában
Nem olyan rég láttam egy riportot egy kis családról, nevezzük őket Nagyéknak, ahol a szülők nem vállaltak direkt saját gyereket, csak is down kóros babákat fogadtak örökbe. Azon gondolkoztam, hogy ez mennyire normális dolog-e és hogy én belemennék-e egy ilyen nagy felelősséggel járó döntésbe, ha a férjem kérne engem. Valószínűleg nem.

6 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
A saját gyerekről lemondani két beteg gyerekért az nem semmi! Őszintén, 10-ből hány ember tenné ezt meg?
0 szavazat
(801e pont) által
Én is láttam azt a riportot és mélyen megrendített. Látszott rajtuk, hogy nagy szeretettel és odaadással nevelik a gyerekeket. Ha jól emlékszem egy pici, pár hónapos lányról és egy négy éves forma fiúcskáról volt szó. Én azon töprengtem el kissé, hogy minden hétköznap ilyen habos-babos-e? Csak mert annyira a gondokról, nehézségekről nem esett szó. Persze mondták, hogy jó szervezéssel és sok szeretettel minden problémát képesek megoldani, de azért valljuk be őszintén, még egészséges gyerekekkel is piszok nehéz néha. Minden elismerésem az övék!
0 szavazat
(801e pont) által
Tisztelet nekik! Ez egy olyan életre szóló feladat és kötelesség, amit csak igen kevesen vállalnának magukra! Önzetlen és tisztaszívű emberek lehetnek. Remélem sokáig boldogok lesznek!
0 szavazat
(801e pont) által
Azta! Én tuti nem lennék rá képes. De nincs jogunk beleszólni mások életébe. Ha ők így érzik teljesnek magukat, akkor miért bántanánk őket? Számukra ez a boldogság!
0 szavazat
(801e pont) által
Én nem.
0 szavazat
(801e pont) által
Nem vállalnám.

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...