0 szavazat
(801e pont) által a(z) Örökbefogadás, örökbeadás kategóriában
28 éves vagyok és most tudtam meg, hogy örökbe fogadtak engem alig pár napos koromban. Édesapám, vagyis az a férfi, aki felnevelt engem, nem rég halt meg. Az Édesanyám mindig is el szerette volna nekem mondani az igazat, de Édesapám nem engedte. Most gondolta azt, hogy itt lenne az ideje. Sokként ért engem az egész, úgy éreztem, a szívem szakad meg, de utána ez az érzés el is múlt. Végül is nagy szeretetben neveltek fel, tehát nem haragudhatok a szüleimre. Édesanyám semmit nem tud a valódi anyámról csak annyit, hogy Izabellának hívták és fiatalon szült engem. Szerintetek megérné a fáradtságot felkutatni őt és az apámat?

5 Válasz

0 szavazat
(801e pont) által
Felnőttként ismertem már meg őket. Bár ne tettem volna. Két alkoholistáról van szó, akik egy lepukkant bódéban tengetik a napjaikat. Több testvérem is született, akik nevelőszülőkhöz és otthonokba kerültek. Engem egy ügyvéd házaspár vett magához.  Kitanítattak és dolgos, rendes emberré neveltek.
0 szavazat
(801e pont) által
30 éves vagyok. Ebben a korban én már nem foglalkoznék velük. Főleg, ha szerető családban nőttem volna fel.
0 szavazat
(801e pont) által
Az igazi anyád az, aki felnevelt téged. Ne törődj a múlttal, mert olyan dolgok is kiderülhetnek, amelyekről biztosan nem akartál volna tudni.
0 szavazat
(801e pont) által
Világéletemben kíváncsi jellem voltam. Nem tudom ez esetben, képes lennék e legyőzni a kíváncsiságomat. Talán nem. Igen. Megpróbálnám megkeresni őket.
0 szavazat
(801e pont) által
Én igen, kinyomoznám de geri-nek is igaza van.

Gyakori kérdések és válaszok

Üdvözlünk a Gyakori Kérdések és Válaszok oldalon, ahol kérdéseket tehetsz fel és válaszokat kaphatsz a közösség többi tagjától.
...